Flytta utomlands och skapa ett hem

Kanske ni är de som längtar att flytta utomlands och skapa ett hem till er familj. Det kan vara en stor omställning för alla men samtidigt ett fantastiskt äventyr. Två av de länder som kan tänkas bli ert nya hem är Spanien men också Portugal. Där många svenskar väljer att flytta och slå ner sina bopålar.

Så klart så krävs det en bra planering för att allt ska gå som man vill. Speciellt om man köper en fastighet som ska renoveras innan man kan flytta in. Man får räkna med lite mer man jana i exempelvis Spanien och inte alls som med svenska hantverkare. Det är också en fördel om ni kan vara på plats och övervaka renoveringen av ert hus. Så klart så hoppas vi att allt går som det ska och att ni får ert drömhus i Spanien eller i Portugal för den delen.

Se till att få hjälp av experter när ni ska flytta ner allt ert bohag. De finns företag som regelbundet utför dessa uppdrag och QPL Transport är företaget som ni ska kontakt för en flytt till Spanien eller Portugal. Vi vill vara de första att gratulera er till ert nya hem och nya hemland och att ni ska trivas.