Renovera sovrummet

Börjar ni vara less på det rum där ni tillbringar flest tid under dygnets 24 timmar. Är det länge sedan ni gjorde något åt ert sovrum? Att renovera sovrummet behöver inte vara någon stor affär för själva renoveringen. Ska ni bara måla och tapetsera om så är det klart under en helg.

Måla och tapetsera om

Många gånger så kanske man vill måla och tapetsera om bara för att man blivit less på de färger och den tapet som finns i rummet. Det är relativt snabbt åtgärdat för att skapa något nytt och annorlunda. Ställ ut allt som ni har i rummet för att frigöra yta och göra det lättare för renoveringen. Se till att göra ett bra förarbete, slipa och spackla bort alla gamla skarvar på den gamla tapeten. Måla tak och lister innan ni tapetserar så blir det så mycket enklare.

Skaffa något nytt

I samband med renoveringen så kan det vara trevligt att skaffa sig något nytt att sova i. Även om sängar kan hålla länge så känner man skillnaden på en helt ny säng och en som har några år på nacken. Se även till att byta ut täcken och kuddar om det var länge sedan ni köpte något nytt. Nya sängkläder är också trevligt att få bädda upp sin nya säng i ett nyrenoverat sovrum. När allt detta är gjort så är det bara att gå och lägga sig och sova så gott som det bara går.