Snygga till husets fasad

Våren är snart förbi och sommaren kommer med stora steg och det kanske är dags att ta ta i och snygga till husets fasad innan semestern startar. Det kanske inte behövs en ommålning men en tvätt av fasaden skulle kunna sitta fint.

I många fall så kanske man inte behöver göra allt för mycket för att snygga till fasaden på huset. Det kan räcka med en högtryckstvätt som får bort pollen och annat som ligger och missfärgats fasaden. Se till att köpa hem de rengöringsmedel som behövs. I vissa fall så kanske det kan räcka med att blåsa av fasaden bara med vatten för att få det resultat som du behöver. Är fasaden smutsigare så kan något medel vara att föredra.

Du kan så fort det börjar bli plusgrader ute genomföra rengöring av din fasad. På ett par timmar så har du gått över alla väggar på huset och du kan fokusera på annat sedan. genom att tvätta och rengöra fasaden så minskar du riskerna för angrepp av mögel och röta. Samt att huset kommer att se så gott som nymålat ut efter din fasadtvätt. Kolla även upp så inget av din fasad har gått sönder och blir något som måste åtgärdas.

Kanske det kan vara dags att byta ut de gamla fasadsiffrorna mot några nya och mer moderna. Ta en titt hos fasaddekor.se som säljer dessa på nätet. Det finns massor med varianter att välja bland. Från små diskreta men ändå väl synliga till större stilrena fasadsiffror. Kolla också upp så att hängrännor och stuprör är i gott skick att klara av det regn som förmodligen kommer i sommar. Rensa ur rännor från gammalt löv och annat skräp som lagt sig där.